Hel Okseskank 🇩🇰
Loading...

Hel Okseskank 🇩🇰

Skanken er krogmodnet, så smagen er perfekt, og kødet er saftigt og mørt. Samtidig er det et utroligt imponerende stykke kød, når det serveres med benet i midten omgivet af det krogmodnede kød.

Køb mere og spar mere 🙂

Loading...

Hel okseskank fra danske fritgående kødkvæg

Vores hele okseskank fra fritgående danske kødkvæg er et kulinarisk mesterværk. Krogmodningen, en omhyggelig og tidskrævende proces, forstærker smagen og sikrer en saftighed og mørhed, som er uovertruffen. Denne metode giver kødet en dybde og kompleksitet i smagen, der gør hver bid til en uforglemmelig oplevelse. Den visuelle præsentation af skanken, med benet i centrum, tilføjer en imponerende rustik elegance til ethvert bord.

Selvom okseskanken traditionelt bruges til Osso Buco, åbner den hele skank også op for en anden verden af muligheder. Den er ideel til at lave braiseret skank, hvor langtidsstegning i ovnen fremhæver skankens naturlige saftighed og mørhed.

Okseskankens imponerende udseende og udsøgte smag gør den ideel til specielle lejligheder, familiefester eller en hyggelig aften. Kombiner den med klassiske tilbehør som rodfrugter, cremet polenta eller en rig rødvinssauce for at skabe et måltid, der ikke blot mætter, men også begejstrer og imponerer. Denne okseskank lover en ægte gourmetoplevelse, der fejrer den danske landbrugsarv og kvalitetshåndværk.

Yderligere information

Vægt 3000 g
Vælg pakkestørrelse

3 kg = 450,-, 6 kg = 695,- (2 x ca. 3 kg) SPAR 205,-