Oksehaler fra Kødkvæg 🇩🇰 Frost
Loading...

Oksehaler fra Kødkvæg 🇩🇰 Frost

Oksehalerne er allerede skåret i skiver for dig.

Spar 105,- ved køb af 4 kg:-)

 

Loading...

Oksehaler fra dansk løsgående Kødkvæg

Vores oksehaler fra dansk fritgående okse er en ægte skattekiste af ernæring. Rige på mineraler og proteiner, herunder kollagen og gelatine, tilbyder de ikke kun en exceptionel smagsoplevelse, men bidrager også til en sund kost. Fedt og marv i oksehalerne giver en enestående mørhed og dybde i smagen, hvilket gør dem ideelle til simreretter og gourmetkreationer.

Disse oksehaler er forberedt og klar til brug, skåret i skiver for din bekvemmelighed. De er perfekte til både braisering og langtidsstegning, hvilket gør dem til en alsidig ingrediens i køkkenet. Brug dem til at skabe hjertevarmende simreretter, hvor de langsomt frigiver deres smag og mørhed. Oksehalerne er fantastiske i alt fra traditionelle retter som oksehalesuppe og ragu til mere kreative kulinariske eksperimenter.

For at fuldende oplevelsen, server disse møre oksehaler med klassiske tilbehør som mors kartoffelmos og bagte rødbeder eller ved siden af traditionel pasta. Disse kombinationer sikrer et måltid, der er både nærende og uforglemmeligt. Oksehalerne er perfekte for dem, der sætter pris på kvalitetskød med robust smag, og ønsker at imponere gæster med autentiske og smagfulde retter.

Hvis du er nysgerrig, kan du se, hvordan jeg skærer oksehaler her.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Pakkestørrelse

1 kg = 175,-, 4 kg = 595,- ( 4 x ca. 1 kg) SPAR 105,-