Økologisk Secreto Gris 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Secreto Gris 🇩🇰 Frost

Secreto, som betyder ‘hemmelighed’, er ikke blot et navn, men en beskrivelse af dens unikke placering og overlegne kvalitet.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Få en unik smagsoplevelse. Ta’ flere, spar mere!

Loading...

Secreto Gris fra Danske Fritgående Grise

Opdag en skjult skat i kødverdenen med Kødbilens Secreto Gris! Dette særlige stykke kød, normalt forbeholdt Iberiske Sortfodsgrise, kommer her fra danske, fritgående økologiske grise.

Med sine 700 g ren nydelse, er denne Secreto en uopdaget perle. Skjult mellem brystet og kamfileten, afslører denne udskæring en rig, mørk og mør kødoplevelse. Takket være den unikke intramuskulære fedtfordeling er hver bid en velsmagende rejse.

Secreto, som betyder ‘hemmelighed’, er ikke blot et navn, men en beskrivelse af dens unikke placering og overlegne kvalitet.

Fås nu til en fantastisk pris, og som bonus medfølger en inspirerende opskrift med græskar, der vil forvandle dit måltid til en kulinarisk fest! Lad dig forføre af Secreto Gris og bliv fan af dette eksotiske, men dybt danske stykke kød.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Yderligere information

Vægt 1200 g
Vælg pakkestørrelse

700 g = 280,-, 1,4 kg = 395,- SPAR 165,-

Opskrift med Secreto gris🎃

Secreto med bagt græskar, hasselnødder, parmesan og smørstegt salvie

2 personer

Tag secretoen af gris (700 gram i en pakke – nok til 3 personer) ud af køleskabet ½-1 time før tilberedning og skær evt. puds fra.

  • Krydr med salt og peber.
  • Olivenolie
  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn

Bagt græskar:

  • ½ stor butternut squash
  • 40 gram hasselnødder
  • ½ bundt frisk salvie
  • 15 gram revet parmesanost
  • 50 gram smør
  • Skal af en halv citron
  • Salt og peber

Vask græskarret og bevar skrællen på.

Halvér butternut squash på langs, skrab kerner og indmad ud af fordybningen i den ene halvdel og del den herefter igen på langs. Gem den ene halvdel i en pose i køleskabet til en anden dags madlavning.

Læg de to græskarstykker på en bageplade med bagepapir med skærefladen opad og dryp lidt god olivenolie på jævnt fordelt.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter. Herefter lægger du dine

hasselnødder hele i ovnen og bager dem sammen med græskarret yderligere 10 minutter. Mens nødderne ristes, går du i gang med kødet.

Steg din secreto på en varm pande i lidt olie ca. 3-6 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Vores var ca. 4 cm tyk på det tykkeste sted, og den fik ca. 6 minutter på hver side. Lad den hvile svarende til den samlede stegetid, mens du forbereder resten af retten.

Tag nødderne ud efter 10 minutter og tjek om græskarret er mørt. Hvis ikke, bager du dem lige lidt ekstra tid.

Læg nødderne mellem to stykker køkkenrulle og gnub dem til skallerne ryger af. Hak dem groft.

Pluk salvien og riv parmesanost og citronskal.

Smelt smørret i en gryde sammen med salvien til det bruner en anelse. Krydr med salt og peber.

Fordel det brunede smør, salvie og hasselnødder over de bagte græskarstykker. Top til sidst med parmesan og citronskal og server det med din rosa stegte secreto gris, som skæres på tværs af fibrene.

Velbekomme!