Krogmodnet Højrebsbøf 🇩🇰
Loading...

Krogmodnet Højrebsbøf 🇩🇰

Højrebsbøfferne er skåret af højreb/oksefilet. Du får her nogle af de møreste bøffer, du nogensinde har prøvet.

Giv den ekstra gas og køb 8 bøffer for kun 595,-.

Loading...

Krogmodnet højrebsbøffer fra dansk fritgående kødkvæg

Vores højrebsbøffer, skåret fra de fineste dele af højreb og oksefilet, er et symbol på ægte håndværk og kvalitet. Disse bøffer kommer fra dansk fritgående kødkvæg, en garanti for etisk og bæredygtigt opdræt. Det unikke ved disse bøffer er deres 20-dages krogmodning, en tidskrævende proces, der forvandler godt kød til noget ekstraordinært. Denne langsomme modning fremhæver en dyb, intens smag og sikrer en mørhed, der er svær at overgå.

Fra grill til gourmet

Disse højrebsbøffer er skabt til at imponere. Med en enkel tilberedning – stegt eller grillet med blot salt og peber – folder de deres fulde potentiale ud. Den vigtige hviletid efter tilberedning sikrer, at hver bid er saftig og smagfuld. Disse bøffer er den perfekte hovedret til en romantisk middag, et familiemåltid eller en festlig lejlighed.

Uanset om du er grillentusiast eller gourmetkok, vil disse højrebsbøffer opfylde dine kulinariske drømme. De passer fremragende sammen med klassisk tilbehør som bagte kartofler, friske salater eller en kraftig rødvinssauce. Deres alsidighed gør dem også ideelle til at eksperimentere med forskellige køkkener og tilberedningsmetoder. Med disse bøffer i køkkenet er du sikret en middagssucces, der vil blive husket.

Yderligere information

Vægt 500 g
Vælg pakkestørrelse

1 kg = 400,- (4 x ca. 250 g), 2 kg = 595,- (8 x ca. 250 g) SPAR 205,-