Hakket oksekød til carnivore kur – 50% fedt!
På carnivore diet spiser man kød – og meget af det. Kødet er nemlig en populær og praktisk kilde til protein og fedt. Så her får du hakket oksekød til din carnivore kur med 50% fedt. JA, du læste helt rigtigt – hakket oksekød med 50% fedt. Kødbilens hakkede oksekød af dansk løsgående kødkvæg er til de vildeste carnivore spisere. Vi har hakket kødet af bryst og tykkam fra de bedste danske løsgående kødkvæg – helt uden afpuds og kun fremstillet af de bedste, reelle kødstykker – intet afpuds, intet spild.
Dette er det ideelle valg til en lang række carnivore retter. Der er nemlig en grund til at kuren også kaldes for kød-kuren.
Stegt eller grillet: Steg eller grill det hakket oksekød og nyd det som en hovedret. Tilføj lidt salt og peber efter smag.
Kødsovs: Lav en simpel kødsovs ved at stege hakket oksekød sammen med lidt smør eller fedtstof. Tilsæt eventuelt lidt fløde eller smør for ekstra fedt og smag.
Kødboller: Form hakket oksekød til kødboller og steg dem på panden. Server dem med en side af smør eller en fedtsauce.
Bøf: Form hakket oksekød til bøffer og steg dem efter smag. Tilføj smør eller andre fedtkilder for at øge fedtindholdet.
Kødæg: Bland hakket oksekød med æg for at lave en kødomelet eller en kødpandekage. Steg blandingen på panden, indtil den er gennemstegt.