Hakket Oksekød til carnivore kur 50% 🇩🇰 Frost
Loading...

Hakket Oksekød til carnivore kur 50% 🇩🇰 Frost

Det fedeste tilbud;-)

VILD SMAG

Loading...

Hakket oksekød til carnivore kur – 50% fedt!

På carnivore diet spiser man kød – og meget af det. Kødet er nemlig en populær og praktisk kilde til protein og fedt. Så her får du hakket oksekød til din carnivore kur MED 50% FEDT. JA du læste helt rigtigt – hakket oksekød med 50% fedt. Kødbilens hakkede oksekød af dansk løsgående kødkvæg er til de vildeste carnivore spisere. Vi har hakket kødet af bryst og tykkam fra de bedste danske løsgående kødkvæg – helt uden afpuds og kun fremstillet af de bedste, reelle kødstykker – intet afpuds, intet spild.

Dette er det ideelle valg til en lang række carnivore retter. Der er nemlig en grund til at kuren også kaldes for kød-kuren.

Stegt eller grillet: Steg eller grill det hakket oksekød og nyd det som en hovedret. Tilføj lidt salt og peber efter smag.

Kødsovs: Lav en simpel kødsovs ved at stege hakket oksekød sammen med lidt smør eller fedtstof. Tilsæt eventuelt lidt fløde eller smør for ekstra fedt og smag.

Kødboller: Form hakket oksekød til kødboller og steg dem på panden. Server dem med en side af smør eller en fedtsauce.

Bøf: Form hakket oksekød til bøffer og steg dem efter smag. Tilføj smør eller andre fedtkilder for at øge fedtindholdet.

Kødæg: Bland hakket oksekød med æg for at lave en kødomelet eller en kødpandekage. Steg blandingen på panden, indtil den er gennemstegt.

Yderligere information

Vægt 500 g
Vælg pakkestørrelse

500 gram = 60,-, 10 pakker = 395,- (5 kg) SPAR 205,-, 20 pakker = 750,- (10 kg) SPAR 450,-

Hakket oksekød til carnivore kuren

Se Kødbilens udvalg af hakket oksekød til carnivore kuren