Økologisk Okseculotte 🇩🇰
Loading...

Økologisk Okseculotte 🇩🇰

Kødbilens okseculotte kommer fra danske, fritgående ung-okser. Det giver et stjerne-mørt og smagfuldt kød.

Du kan vælge imellem forskellige pakkestørrelser og spare op til 555,- ved køb af 6 kg 🙂

 

Loading...

Økologisk okseculotte fra dansk ung-okse

Vores økologiske okseculotte, udvundet fra dansk fritgående ung-okse, repræsenterer det ypperste inden for kødkvalitet. Denne stjerneklasse okseculotte er kendt for sin enestående mørhed og dybe, rige smagsprofil, takket være den økologiske opdræt og naturlige levevilkår for dyrene. Hvert stykke kød afspejler en kombination af traditionel landbrugspraksis og moderne bæredygtighed.

Kunsten at tilberede culotte

Okseculotten opnår sit fulde potentiale ved langtidsstegning, hvor kødets naturlige smag og mørhed kommer til sin ret. Denne udskæring er ideel ved gourmetmiddage, familiefester eller en hyggelig weekendmiddag. Med sin alsidighed kan culotten tilberedes på utallige måder – prøv for eksempel at stege den som helstegt culotte, skære den i bøffer, eller langtidsstege den ved lav temperatur for at opnå en uovertruffen mørhed.

Se opskrift og stegetips med culotte her.

Uanset om du er en erfaren kok eller ny i køkkenet, vil disse anvisninger guide dig til at udnytte kødets fulde potentiale og imponere dine gæster med en uforglemmelig smagsoplevelse. Okseculotte er en sand fest for smagsløgene og en favorit blandt kødkendere.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Vælg pakkestørrelse

1200 gram = 330,-, 1500 gram = 415,-, 1800 gram = 495,-, 6000 g = 1095,- (assorterede størrelser) SPAR 555,-