Økologisk Lammekrone 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Lammekrone 🇩🇰 Frost

Lammekronen er én af de lækreste udskæringer på lammet. Lammekrone stammer fra den bedste del af lammets ryg, og er derfor meget mørt. Lammene fodres med frisk græs, som de spiser direkte fra de smukkeste græsklædte bakker og dale i Danmark. Her får lammene god motion og frisk luft, og det resulterer i noget af det mest saftige og smagfulde lammekød.

 

Loading...

Mør og smagfuld lammekrone!

Se alt vores økologiske lammekød her 

Lammekronen er én af de bedste og møreste udskæringer på lammet. Lammene er fodret med frisk græs, som de spiser direkte fra de smukkeste græsklædte bakker og dale. Her får lammene rig mulighed for motion og frisk luft – det giver noget af det meste saftige og smagfulde lammekød. Lammekrone stammer fra den bedste del af lammets ryg, og er meget mørt. Lammekrone steges i ovnen eller på grillen til den er rosastegt.

Hos Kødbilen indkøber vi HELE løsgående lam af racen Texel, som slagtes til alverdens udskæringer. Dem finder du i kategorien med økologisk lammekød. Når vi får lam på lager, er det derfor alle udskæringer Men da der kun er 2 køller, 2 kroner osv. pr. lam, bliver disse hurtig udsolgt. Så husk at følge med i Kødbilens nyhedsbrev 💪 👏 😉.  Vi køber kun 20-25 lam ad gangen for at sikre os det allerbedste møre og saftige lammekød til alle.

Yderligere information

Vægt 1000 g
Vælg pakkestørrelse

500 g = 250,-, 1000 g = 395,- (2 x ca. 500 g) SPAR 105,-