Danske økologiske krydder frankfurter med urter
Med dansk økologisk oksekød og dansk økologisk frilands svinekød.
Sæt lidt ekstra krydderi på sommergrillen med disse frankfurtere, der er tilsat havsalt, citron, krydderier og purløg. De passer perfekt til den traditionelle danske kartoffelsalat drysset med purløg.
Pølserne er produceret i Danmark af dansk økologisk oksekød og dansk økologisk frilands svinekød, og er fri for gluten, laktose og æg.
Frankfurter med Urter samt bearnaisecreme, pommes allumettes og syltede rødløg
Bearnaisecreme
- 1 dl god færdig bearnaise
- 1 dl mayonnaise
- 25 g skalotteløg
- 5 stilke estragon
- 5 dråber tabasco
- Salt og peber
Hak skalotteløg fint og overhæld dem med kogende vand, dræn og køl.
Finhak estragon og bland med løg, mayonnaise, bearnaise og tabasco. Smag til med salt og peber
Syltede chuchum rødløg
- 1 kg rødløg
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl sukker
- 2 spsk chuchum
- 1 dl vand
- 1 spsk salt
Kog eddike, vand, sukker og salt op.
Snit rødløg fint og kom det i den kogende lage. Tag af varmen, tilsæt chuchum og lad trække en time.
Eller køb løgene færdige og tilsæt chuchum for at få lidt mere tid til hygge.
Pommes allumettes aka tændstiksfritter
Køb dem færdige og tilsæt allround krydderi.
Velbekomme 🌭😊