Wienerschnitzel ūüá©ūüáį
Loading...

Wienerschnitzel ūüá©ūüáį

Hvor wienerschnitzel oprindeligt stammer fra er stadig uvist, men √©n ting er dog sikkert. Den verdensber√łmte √łstrigske nationalret er altid en forn√łjelse!

Ta’ 8 wienerschnitzler for 345,-

Loading...

Wienerschnitzler fra dansk kalv

Hvor wienerschnitzel oprindeligt stammer fra er stadig uvist, men √©n ting er dog sikkert, den verdensber√łmte √łstrigske nationalret er altid en forn√łjelse!

I √ėstrig serveres en schnitzel uden sauce. I nabolandet Schweiz laves schnitzlerne med ostefyld og hedder “cordon bleu”. At servere schnitzlen med kapers, ansjoser og √¶rter er et skandinavisk p√•fund.

Wienerschnitzel er magert og smagfuldt. Skal man varmetilberede det, s√• er den panerede metode uforlignelig. Den knasende, sm√łrstegte br√łdkrumme er ikke alene en l√¶kkerbisken i sig selv, den er ogs√• et v√¶rn mod overstegning.

Der er forskellige m√•der at klarg√łre wienerschnitzler. Nogle hamrer dem tynde som pandekager og brede som stoles√¶der. Vi anbefaler, du banker schnitzlerne inden panering og stegning, da wienerschnitzlen derved bliver endnu mere m√łr.

Pr√łv dig frem – der er gode tilbud, s√• du kan k√łbe stort og pr√łve det hele!

Yderligere information

Vægt 800 g
V√¶lg pakkest√łrrelse

800 g = 200,- (4 stk.), 1,6 kg = 345- (8 stk.) SPAR 55,-