Økologiske Pølser til Pølsehorn 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologiske Pølser til Pølsehorn 🇩🇰 Frost

Pølsehorn er nemt, lækkert og populært hos alle. Vi har lavet de ultimative pølser som passer perfekt til formålet. Pølserne er nemlig tynde og aflange – så der er pølse i hver en bid hele vejen igennem brødet.

Ca. 18 pølser pr. pakke.

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

Loading...

Økologiske pølser til pølsehorn – kogt og røget

Pølsehorn er nemt, lækkert og populært hos alle. Men så nemme at ødelægge med kedelige og tørre pølser. Det er slut nu! Vi har nemlig fået lavet de ultimative pølser som hånd i handske – eller som pølsen i en ……….😜 Pølserne er nemlig tynde og aflange – så der er pølse i hver en bid hele vejen igennem brødet.

Kødet er lavet af dansk økologisk oksekød (15%) og dansk økologisk frilandsgris (65%), og er 100% fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Yderligere information

Vægt 450 g

Ingredienser

Dansk Økologisk Svinekød 65%*, Dansk Økologisk Oksekød 15%*, vand, havsalt, paprika*, sort peber*, muskatblomme*, koriander*, løg*, lammetarm.

* Økologisk

Pakket i beskyttende atmosfære.
Fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Næringsindhold pr. 100 gr.

Energi; 1256 kj/303 kcal
Fedt: 26 gr
– heraf mættede fedtsyrer 9 gr
Kulhydrat: 1,3 gr
– heraf sukkerarter 0 gr
Protein: 16 gr
Salt 1,8 gr

Tilberedning

Hæld en passende mængde vand i en gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Sluk for varmen. Læg pølserne i det varme vand, læg låg på og lad pølserne trække i 6-7 min. Lad ikke pølserne komme i kig. Server straks. Pølserne kan også steges og kan spises direkte fra pakken.

Find opskrifter på pølsehorn her