Pølser af Bison og Gris med Salvie og Timian 🇩🇰 Frost
Loading...

Pølser af Bison og Gris med Salvie og Timian 🇩🇰 Frost

Imponer familien med en anderledes pølse bestående af 70% dansk bisonkød og 15% dansk frilandsgris 🐃🐖

8 pølser pr. pakke.

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

28 på lager

Loading...

Pølser af bison og øko-gris med salvie og timian 🐃🐖

Imponer familien med en anderledes pølse bestående af 70% bisonkød.

Smid dem på grillen eller steg dem på panden.

Pølserne er produceret i Danmark af 70% dansk bisonkød og 15% dansk økologisk frilandsgris. De er fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

 

 

Bison-pølse med coleslaw, confiterede hvidløg, chipotle-mayo og sprøde løg

Spidskål coleslaw

  • ½ spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1 rødløg
  • 1 dl mayonnaise
  • ½ dl cremefraiche
  • 2 spsk sød sennep
  • 1 spsk stærk sennep
  • 1 citron, skal og saft
  • Salt og peber
  • Æbleeddike

Snit løg, kål og gulerødder fint. Kom lidt salt på grøntsagerne og knug dem, indtil de begynder at falde sammen.

Lav dressingen af mayonnaise, cremefraiche, sennep og smag til med eddike, citronskal og -saft.

Coleslawen kan med fordel laves dagen før, så alle smagene kan få lov til at smelte sammen.

Chipotle-mayo

Køb den færdig eller lav din egen mayonnaise, som du smager til med chipotle.

Sprøde løg

  • 100 g salatløg
  • 2 dl sødmælk
  • Majsstivelse eller Maizena
  • Flagesalt

Snit salatløg i ca 3 mm ringe, skil dem fra hinanden og kom dem i mælk. Lad dem ligge i ca. 24 timer for at trække syre og bitterhed ud af løgene.

Dryp løgene af og vend dem i majsstivelse. Det er vigtigt, de er godt dækket over det hele, og at løgringene er skilt helt fra hinanden.

Fritter løgene ved ca. 165 grader, indtil de er gyldne og sprøde. Krydr dem med salt, mens de er varme.

Confiterede hvidløg

  • 2 dl neutral olie
  • 1 hvidløg

Pil hvidløgene og kom dem i et ovnfast fad eller skål. Dæk med olie. Det er vigtigt, at hvidløgene er helt dækket med olie. Sæt løgene i ovnen ved 130 grader i 1½ time. Lad hvidløget trække i olie, indtil det hele er koldt. Så har du de sødeste lækre hvidløg, som kan bruges til alt fra bruschetta til spread samt den dejligste olie til aioli eller til at stege i.

Velbekomme 🌭😊

Yderligere information

Vægt 480 g

Ingredienser

Dansk bisonkød 70%, dansk økologisk grisekød* 15%, vand, løg*, paprika*, sort peber*, muskatnød, timian* 0,1% og salvie* 0,09%. Lammetarm.

* økologisk

Pakket i beskyttende atmosfære.

Fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi; 1265 kj/305 kcal
Protein: 16 g
Kulhydrat: 1,8 g
– heraf sukkerarter 0 g
Fedt: 26 g
– heraf mættede fedtsyrer 9 g
Salt 1,8 g