Pølser af bison og øko-gris med salvie og timian 🐃🐖
Imponer familien med en anderledes pølse bestående af 70% bisonkød.
Smid dem på grillen eller steg dem på panden.
Pølserne er produceret i Danmark af 70% dansk bisonkød og 15% dansk økologisk frilandsgris. De er fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Bison-pølse med coleslaw, confiterede hvidløg, chipotle-mayo og sprøde løg
Spidskål coleslaw
- ½ spidskål
- 2 gulerødder
- 1 rødløg
- 1 dl mayonnaise
- ½ dl cremefraiche
- 2 spsk sød sennep
- 1 spsk stærk sennep
- 1 citron, skal og saft
- Salt og peber
- Æbleeddike
Snit løg, kål og gulerødder fint. Kom lidt salt på grøntsagerne og knug dem, indtil de begynder at falde sammen.
Lav dressingen af mayonnaise, cremefraiche, sennep og smag til med eddike, citronskal og -saft.
Coleslawen kan med fordel laves dagen før, så alle smagene kan få lov til at smelte sammen.
Chipotle-mayo
Køb den færdig eller lav din egen mayonnaise, som du smager til med chipotle.
Sprøde løg
- 100 g salatløg
- 2 dl sødmælk
- Majsstivelse eller Maizena
- Flagesalt
Snit salatløg i ca 3 mm ringe, skil dem fra hinanden og kom dem i mælk. Lad dem ligge i ca. 24 timer for at trække syre og bitterhed ud af løgene.
Dryp løgene af og vend dem i majsstivelse. Det er vigtigt, de er godt dækket over det hele, og at løgringene er skilt helt fra hinanden.
Fritter løgene ved ca. 165 grader, indtil de er gyldne og sprøde. Krydr dem med salt, mens de er varme.
Confiterede hvidløg
- 2 dl neutral olie
- 1 hvidløg
Pil hvidløgene og kom dem i et ovnfast fad eller skål. Dæk med olie. Det er vigtigt, at hvidløgene er helt dækket med olie. Sæt løgene i ovnen ved 130 grader i 1½ time. Lad hvidløget trække i olie, indtil det hele er koldt. Så har du de sødeste lækre hvidløg, som kan bruges til alt fra bruschetta til spread samt den dejligste olie til aioli eller til at stege i.
Velbekomme 🌭😊