Økologiske grillpølser med ost og tørsaltet bacon – fra danske fritgående dyr
Vores økologiske grillpølser er helt uden tilsætningsstoffer. De er fremstillet af Holmegaards Deli ApS, og du får 8 pølser pr. pakke. EU/Ikke-EU jordbrug DK-ØKO-100.
Grillpølse med Ost og Bacon samt råsyltede rødebeder, bløde løg, pickles og brøndkarse
Bløde løg
- 1 kg løg
- 3 spsk smør
- 1 spsk æbleeddike
- 1 spsk sukker
- 2 spsk engelsk sovs
- Salt og peber
Løgene skrælles og snittes fint, kommes på en kold pande med olie, smør og sukker og steges let ved middel varme.
Når løgene er faldet sammen, tilsættes engelsk sovs og en anelse vand.
Lad løgene karamellisere i ca. 45 minutter til de er søde og lækre. Hvis løgene stadig er blege og lyse, kan du tilsætte lidt sovsekulør, aka farve-forlænger, for at give en mørkere og dybere farve.
Råsyltede rødbeder
- 100 g rødbeder
- 1 kg rødløg
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl sukker
- 1 dl vand
- 1 spsk salt
Lagen koges op og køles ned.
Rødbederne skæres så tyndt som muligt på mandolin eller med en kartoffelskræller.
Overhæld rødbederne med lagen og lad trække i ca. 1 time.
Pickles må du købe dig til eller bruge din egen favoritopskrift.
Hotdoggen toppes med brøndkarse.
Velbekomme 🌭😊