Økologisk kyllingefrikassé
Kyllinge- eller hønsefrikassé er sol, forår og så meget mere end bare en stuvning med sovs og kyllingestykker. Og i denne færdigret har vi, udover f.eks. asparges og persille, tilføjet en snert af efterår med selleri, bladselleri, løg, gulerod og persillerod.
Kyllingefrikassé scorer nemlig point hos hele familien – hele året rundt. Og her får du den som færdigret på frost 🙂
Ingredienser
Kylling* (21%), gulerod*, løg*, LAKTOSEFRI PISKEFLØDE* (IKKEHOMOGENISERET PISKEFLØDE 38%, LAKTASEENSYM.) (16,5%), SELLERI*, BLADSELLERI*, persillerod*, blomkål*, asparges*, majsstivelse*, salt, peber*, persille*, hvidløg*, rosmarin*, timian*, laurbær*
*økologisk
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 653 kj/155 kcal
Fedt: 6,6 gr
– heraf mættede fedtsyrer 2,8 gr
Kulhydrat: 20 gr
– heraf sukkerarter 1,5 gr
Protein: 6,0 gr
Salt 0,55 gr
Tilberedning
Opvarmes til min. 75 grader