Økologisk jule medisterpølse med æble og timian – kogt og let røget
Medisterpølse helt uden tilsætningsstoffer til det klassiske danske julebord.
Julemedister fra danske økologiske frilandsgrise
- Fremstillet af Holmegaards Deli ApS
- EU/Ikke-EU jordbrug DK-ØKO-100
- Fri for e-numre, gluten, laktose og æg
Tilberedning
Pandestegning: Varm panden op med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.
Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Grill pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.
Pølserne kan spises direkte fra pakken.
Ingredienser
Dansk Økologisk Frilands Svinekød 85%, vand, æbler*, timian*, hvid peber*, muskatnød*, svinetarm
Pakket i beskyttende atmosfære
* = økologisk
Næringsindhold pr. 100 gr.
Energi; 1265 kj/305 kcal
Fedt: 26 gr
Heraf mættede fedtsyrer: 9 gr
Kulhydrat: 1,8 g
– heraf sukkerarter 0 gr
Protein: 16 gr
Salt 1,8 gr