Dansk økologisk fritgående gås
Vi har produceret vores egne gæs, som har levet et super godt liv. Gæssene opvokser med fri adgang til motion, græs og kløver, og har udsigt til de midtsjællandske alper. De er opvokset på gården, hvor de også slagtes. Der er derfor ingen dyretransport og mindst mulig stresspåvirkning. Kødet fra de økologiske, fritgående gæs er kødfyldt, mørt og saftigt med god marmorering. Gæssene er slagtet i midt oktober, inden det frodige og proteinfyldte græs var væk.
Ligesom flæskesteg var gåsesteg en del af danskernes helt store festmåltid i 1800-tallet, og oprindeligt var der gås på menuen til julemiddagen. Det var dog kun det bedre borgerskab, der havde råd til gåsesteg den gang. Med Kødbilens priser kan de fleste heldigvis være med nu, men alligevel er det kun 6% af danskerne, der har gås som tradition på juleaftensmenuen.
Kødet fra de økologiske, fritgående gæs er kødfyldt, mørt og saftigt med god marmorering.
SPAR 550,- ved køb af 8,5 kg ( 2 stk. )