Økologisk Fritgående Gås 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Fritgående Gås 🇩🇰 Frost

Vælg pakkestørrelse

Super mør og elegant smag:-)

Loading...

Dansk økologisk fritgående gås

Vi har produceret vores egne gæs, som har levet et super godt liv. Gæssene opvokser med fri adgang til motion, græs og kløver, og har udsigt til de midtsjællandske alper. De er opvokset på gården, hvor de også slagtes. Der er derfor ingen dyretransport og mindst mulig stresspåvirkning. Kødet fra de økologiske, fritgående gæs er kødfyldt, mørt og saftigt med god marmorering. Gæssene er slagtet i midt oktober, inden det frodige og proteinfyldte græs var væk.

Ligesom flæskesteg var gåsesteg en del af danskernes helt store festmåltid i 1800-tallet, og oprindeligt var der gås på menuen til julemiddagen. Det var dog kun det bedre borgerskab, der havde råd til gåsesteg den gang. Med Kødbilens priser kan de fleste heldigvis være med nu, men alligevel er det kun 6% af danskerne, der har gås som tradition på juleaftensmenuen.

Kødet fra de økologiske, fritgående gæs er kødfyldt, mørt og saftigt med god marmorering.

SPAR 550,- ved køb af 8,5 kg ( 2 stk. )

Yderligere information

Vægt 4500 g
størrelse

4,0 kg = 895,-, 5,5 kg = 1235-, 8,0 kg = 1295,- ( 2 x ca. 4,0 kg)

Bestil din julegås nu

Kødet fra Kødbilens økologiske, fritgående gæs er kødfyldt, mørt og saftigt med god marmorering.. De er slagtet på præcis det tidspunkt, der sikrer at de er allermest møre og saftige – og herefter frosset ned så den gode smag holder hele vejen til juleaften hjemme hos dig.

Vores fryserum er propfyldt med varer og vi kan ikke investere i nye fryserum i takt med at interessen for Kødbilens smækre julegæs og -ænder stiger – og samtidig holde denne supergode pris for denne sindssygt gode kvalitet.

Vores juleønske var at vi kunne opbevare de frosne gæs på vores lager indtil du har brug for at tø den op og tilberede til jul. Men da der er rift om Danmarks nok bedste gæs til jul har vi ikke plads i vores frysere til så mange varer som skal ud i de danske hjem. Det håber vi du har, eller kan låne dig til, så køb din gås nu, hold den på frost og tø den op et par dage før juleaften.