Økologisk Coq au vin med tørsaltet bacon og champignon
Her har vi simret med klassisk fransk elegance og dansk højkvalitetskød. 30% dansk økologisk kylling og masser af tørsaltet bacon og champignon. Vi har tilsat gulerød og løg og selvfølgelig en ordentlig sjat økologisk rødvin.
Bon appétit 🇫🇷
Ingredienser
29,9* kylling*, vand, 10% rødvin*, 7,5% tørsaltet bacon*, 7,5% champignon*, gulerod*, løg*, majsmel*, balsamico*, hvidløg*, krydderier*, salt
*økologisk
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 390 kj/93 kcal
Fedt: 4,0 gr
– heraf mættede fedtsyrer 1,0 gr
Kulhydrat: 4,7 gr
– heraf sukkerarter 1,4 gr
Protein: 8,2 gr
Salt 0,4 gr
Tilberedning
Opvarmes til min. 75 grader