Økologisk braiseret nakkefilet i rødvin med porre & timian
Denne braiserede økologiske nakkefilet i stykker har vi tilberedt som en topnem og lækker færdigret med porre, timian, piskefløde, rødvin, champignon, pastinak, gulerod og løg mm.
Nemmere, mere lækker eller hurtigere efterårs simreret får du simpelthen ikke noget andet sted. Og så er den til hele året – leveres nemlig på frost 🙂
Ingredienser
Svinekød* (36,4%), LAKTOSEFRI PISKEFLØDE* (MÆLK, HØJPASTEURISERET, LAKTASEENSYM), RØDVIN* 5,4%, porre 4,5%, kyllingefond*, gulerod*, løg*, majsstivelse*, salt, peber*, laurbær*, MUSKATNØD*, champignon*, pastinak*, balsamico*, hvidløg*, rosmarin*, timian* (1,0%)
*økologisk
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 474 kj/113 kcal
Fedt: 6,6 gr
– heraf mættede fedtsyrer 2,8 gr
Kulhydrat: 5,2 gr
– heraf sukkerarter 1,5 gr
Protein: 7,8 gr
Salt 0,55 gr
Tilberedning
Opvarmes til min. 75 grader