Økologisk Tværreb/skær-selv shortribs fra dansk fritgående kødkvæg – med ben
Stjerne lækkert – SPIS SOM EN VIKING
Tværrebet er “oksens ribbensteg”, skåret af den midterste del af oksens bryst. Udskæringen er fed og fyldt med smag, saft og kraft. Tværreb bruges bl.a. til kogning og braisering og er fænomenal i stegeso. Tværrebet kan også skæres ud til shortribs:
Skær-selv dine shortribs af tværtreben til BBQ eller braisserede short rib
Short ribs til BBQ eller braisserede short ribs – det er noget af det bedste kød du kan få – specielt lækkert til grillen! Super mørt til amerikansk BBQ i verdensklasse eller som braisserede short ribs.
OBS! Skal koges eller sous vides mørt inden grill/pande eller langtidssteges ved lav varme på grillen.
Kødbilens økologiske “tværreb / skær selv short ribs” kommer fra fritgående danske kødkvæg (Angus og Hereford etc.) af den allerbedste danske kvalitet, hvor der tages hensyn til miljøet og dyrevelfærd. Dyret er værdsat og respekteret hele vejen fra opdræt, hvor de lever et frit udeliv og fodres med økologisk græs, til selve slagtningen, hvor der bl.a. er sørget for så kort transport som muligt mm.
Vakuumposerne om kødet er løst pakket, så benene ikke skære hul i poserne:-)