Økologisk Tværreb/”Skær-selv” Short Ribs 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Tværreb/”Skær-selv” Short Ribs 🇩🇰 Frost

Tværrebet er “oksens ribbensteg” skåret af den midterste del af oksens bryst. Udskæringen er fed og fyldt med smag, saft og kraft. Tværreb bruges bl.a. til kogning og braisering, men kan også skæres ud til short ribs. Du skal bare skære mellem benene, så har du short ribs.

Køb 6 kg, spar 455,- 😀

Loading...

Økologisk tværreb/”skær-selv” short ribs fra dansk fritgående kødkvæg – med ben

Stjerne lækkert – SPIS SOM EN VIKING!

Tværrebet er “oksens ribbensteg” skåret af den midterste del af oksens bryst. Udskæringen er fed og fyldt med smag, saft og kraft. Tværreb bruges bl.a. til kogning og braisering og er fænomenal i stegeso. Tværrebet kan også skæres ud til short ribs. Det er noget af det bedste kød, du kan få – specielt lækkert til grillen! Super mørt til  amerikansk BBQ i verdensklasse eller som braisserede short ribs.

OBS! Skal koges eller sous vides mørt inden grill/pande, eller langtidssteges ved lav varme på grillen.

Kødbilens økologiske tværreb kommer fra fritgående dansk kødkvæg (Angus og Hereford m.fl.) af allerbedste danske kvalitet, hvor der tages hensyn til miljøet og dyrevelfærd. Dyret er værdsat og respekteret hele vejen fra opdræt, hvor de lever et frit udeliv og fodres med økologisk græs, til selve slagtningen, hvor der bl.a. er sørget for så kort transport som muligt.

Vakuumposerne om kødet er løst pakket, så benene ikke skærer hul i poserne 🙂

Yderligere information

Vægt 1000 g
Vælg pakkestørrelse

2 kg = 350,-, 4 kg = 495,- (assorterede størrelser) SPAR 205,-, 6 kg = 595,- (assorterede størrelser) SPAR 455,-