Økologisk Landand 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Landand 🇩🇰 Frost

Fordi at i ikke kun spiser and to gange om året <3

Loading...

Landand fra danske fritgående økologiske ænder – leveres på frost

Vi får produceret vores ænder i Danmark, hvor de opvokser med fri adgang til motion, græs og kløver med skøn udsigt til de midtsjællandske alper. Kødbilens ænder er ekstremt kødfyldte, møre og saftige. De slagtes på gården, hvor de vokser op, så de undgår den stressende transport.

Yderligere information

Vægt 3000 g

Sådan tilbereder jeg juleanden

  • Jeg fylder ænderne med æbler og svesker, krydrer dem med salt og peber og steger dem på 180 grader. Brug gerne en rist med en bradepande under.
  • Jeg steger dem først i 50 minutter og kigger så til dem, om de får for meget farve, eller om det er fint.
  • Måske drejer jeg pladen 180 grader, hvis ovnen varmer lidt mere i den ene side end den anden.
  • Så steger de ellers videre i 50 minutter mere.
  • Så tjekker jeg efter der, hvor låret sidder fast på skroget, om der kommer klar saft ud. Hvis der gør, er de færdige – ellers får de lige lidt mere.
  • Så lader jeg dem hvile lidt, inden de skæres ud.

Glædelig jul 🎄🦆

Bestil din juleand nu

Kødbilens økologiske juleænder er født, opvokset og slagtet i Danmark. De er slagtet på præcis det tidspunkt, der sikrer at de er allermest møre og smagsfulde – og herefter frosset ned så den gode smag holder hele vejen til juleaften hjemme hos dig.

Vores fryserum er propfyldt med varer og vi kan ikke investere i nye fryserum i takt med at interessen for Kødbilens smækre juleænder stiger – og samtidig holde denne supergode pris for denne sindssygt gode kvalitet.

Vores juleønske var at vi kunne opbevare de frosne ænder på vores lager indtil du har brug for at tø den op og tilberede til jul. Men da der er rift om Danmarks nok bedste juleænder har vi ikke plads i vores frysere til så mange ænder som skal ud i de danske hjem. Det håber vi du har, eller kan låne dig til, så køb din juleand nu, hold den på frost og tø den op et par dage før juleaften.