Økologisk Flap Meat/Bavette 🇩🇰
Loading...

Økologisk Flap Meat/Bavette 🇩🇰

Flap Meat/Bavette har en super smag med en lidt grov struktur, og kan med fordel skæres til store tern og bruges til fx. boeuf bourguignon.

Køb mere og spar mere! Spar 455,- ved køb af 5,4 kg.

Loading...

DANMARKS BILLIGSTE!! Økologisk Flap Meat / Bavette

Flap Meat/Bavette er en muskel der sidder ved brystet/maven på dyret. Det kan grilles eller steges hårdt på begge sider og skæres tyndt som flanksteak. Flap Meat/Bavetten har en super smag med en lidt grov struktur, og kan med fordel skæres til store tern og bruges til fx. boeuf bourguignon.

  • Fra dansk, fritgående, økologisk okse
  • Super til grill, pande eller gryderetter
  • Flap Meat/Bavette steges ved hård varme på grill eller pande i 6-8 minutter. Derefter skal den hvile på skærebrættet i 10-15 min. Skæres skråt, på tværs af fibrene i tynde skiver. Så er der serveret!
  • Husk rødvin 🙂
  • 3-5 stk. pr. pakke

 

Yderligere information

Vægt 3000 g
Vælg pakkestørrelse

2,7 kg = 675,- (3-5 stk.), 5,4 kg = 895,- (assorterede størrelser) SPAR 455,-