Kyllingehjerter fra Økologisk Skovkylling 🇩🇰 Frost
Loading...

Kyllingehjerter fra Økologisk Skovkylling 🇩🇰 Frost

Kyllingehjerter har en mild smag, og kødet er fast og en smule tørt.

Spar 55,- ved køb af 1 kg 🙂

Loading...

Kyllingehjerter fra dansk økologisk skovkylling

Kyllingehjerter er lidt overset i Danmark, og har en mere mild smag end de typer indmad, vi ellers kender til. Hvis du er ny inden for indmad, er det derfor et godt sted at starte med kyllingehjerter. Kødet er fast og lidt tørt. De er møre og har ikke den smag af indmad, som findes i f.eks. lever og nyrer.

Hjerterne er fra danske økologiske skovkyllinger af racen Norfolk Black, som er opvokset i Danmark, hvor de lever på gården i Jylland i hele 90 dage på grønne arealer. De slagtes og pakkes samme dag.

Sådan foreslår Kødbilen, du tilbereder dine økologiske kyllingehjerter:

Kyllingehjerter er fyldt med D-vitamin og meget fedtfattige – derfor må du godt tilføje lidt fløde til retterne 😜 Men hjerterne fungerer fantastisk både stegte, i simreretter og i gryderetter. Vi har lige fået kyllingehjerter i flødesovs med champignon og løg serveret med kartoffelmos. vi har også prøvet versionen som simreret med masser af grøntsager, flåede tomater, bouillon og hvidløg.

Men du behøver ikke fløden, hvis du ikke vil – de smager lige så godt svitsede, f.eks. med gulerødder, bouillon og løg. Dem kan du også servere med kartoffelmos eller kogte kartofler. Eller overrask familien med pasta med en kødsauce af kyllingehjerter, løg, fløde og champignon.

Yderligere information

Vægt 400 g
Vælg pakkestørrelse

333 g = 100,-, 1 kg = 245,- (2-4 pakker) SPAR 55,-