Kyllingehjerter fra Øko SkovKylling 🇩🇰 Frost
Loading...

Kyllingehjerter fra Øko SkovKylling 🇩🇰 Frost

Flere pakkestørrelser:

Spar 55,- ved køb af 3 pakker:-)

Pris:

kr. 100kr. 245

Ryd
Loading...

Kyllingehjerter fra dansk økologisk skovkylling

Kyllingehjerter er lidt overset i Danmark og har en mere mild smag end de typer indmad vi ellers kender til. Hvis du er ny indenfor indmad er det derfor et godt sted at starte med kyllingehjerter. Kødet er fast og lidt tørt, de er møre og har ikke den smag af indmad som f.eks. findes i lever og nyrer.

Hjerterne er fra danske økologiske skovkyllinger, fra racen Norfolk Black, der er opvokset i Danmark, hvor de lever på gården i Jylland i hele 90 dage på grønne arealer. De slagtes og pakkes samme dag.

Sådan foreslår Kødbilen at du tilbereder dine økologiske kyllingehjerter:

Kyllingehjerter er fyldt med D-vitamin og meget fedtfattig – derfor må du godt tilføje lidt fløde til retterne… 😜  Men hjerterne fungerer fantastisk både stegte, i simreretter og i gryderetter. Vi har lige fået kyllingehjerter i flødesovs med champignon og løg, serveret med kartoffelmos og også prøvet versionen som simreret med masser af grøntsager, flåede tomater, bouillon og hvidløg.

Men du behøver ikke fløden, hvis du ikke vil – de smager lige så godt svitsede, f.eks. med gulerødder, bouillon og løg. Dem kan du også servere med kartoffelmos eller med kogte kartofler. Eller overrask familen med pasta med en kødsauce af kyllingehjerter, løg, fløde og champignon.

 

Yderligere information

Vægt 400 g