Teres Major 🇩🇰
Loading...

Teres Major 🇩🇰

Hvis du ikke har prøvet Teres Major før, så er det klart NU, du skal slå til! Teres major er en skulderudskæring fra oksen, som er stor set lige så mør som mørbraden.

Gå ALL IN og spar 805,- ved køb af 6 kg 🙂

Loading...

Teres Major fra dansk fritgående kødkvæg

Oplev Teres Major, en skulderudskæring fra dansk fritgående kødkvæg, der overrasker med sin utrolige mørhed, som kan sammenlignes med mørbrad. Denne udsøgte udskæring er en skjult skat i køkkenet, som er kendt for sin fine tekstur og smag. Hvis du endnu ikke har prøvet Teres Major, er det nu, du skal lade dig friste af denne enestående oplevelse.

Perfekt tilberedning og servering af Teres Major

For at fuldende Teres Majors naturlige kvaliteter, er den ideel at brankes hurtigt og hårdt på en pande eller grill, indtil den opnår en dejlig crispy overflade. Husk, nøglen til perfektion er at ikke overtilberede den – den skal have en kort, intens varmebehandling og derefter hvile i ca. 15 minutter for at bevare sin saftighed og smag. Når det kommer til servering, skær Teres Major i tynde skiver på tværs af fibrene, ligesom mørbrad, for at maksimere den bløde, delikate tekstur.

Teres Major – En ny måde at nyde oksekød på

Teres Major er et fremragende valg for enhver kødelsker, der søger at udvide deres kulinariske horisont. Denne udskæring er perfekt til særlige lejligheder, en hyggelig middag eller som en del af en gourmet grillaften. Den kan serveres i alt fra simple bøfretter til mere udsøgte anretninger, hvor dens unikke kvaliteter rigtig kan komme til deres ret. Med Teres Major på menuen er du garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg pakkestørrelse

1 kg = 350,- (4-8 stk.), 3 kg = 695,- (assorterede størrelser) SPAR 355,-, 6 kg = 1295,- (assorterede størrelser) SPAR 805,-