Kalve Flanksteak 🇩🇰
Loading...

Kalve Flanksteak 🇩🇰

DE HOLDER MIN. TIL 17/4 PÅ KØL – KAN FRYSES

 

Loading...

Kalve Flanksteak af fersk dansk kalv

Flanksteak er en forholdsvis overset udskæring, der er placeret under kvægets mørbrad og ikke langt fra brystet. At flanksteaken er noget overset, kan man nu undre sig over, da den er lidt af en multikunstner .. Mange lækre anvendelsesmuligheder:-)

Selvom den indeholder ordet steak, så er flanksteak ikke så meget en steak, som det er en steg. Flankesteaken er, når den er blevet trimmet for fedt, et fladt stykke kød, med store muskelfibre. Der er ikke meget bindevæv i kødet, og derfor kan en flankesteak blive utroligt mør, hvis den tilberedes rosa. Der er ikke ben i en flanksteak

En flanksteak kan man med fordel marinere, stege på pande, grille eller anvende til diverse gryderetter. Efter tilberedning skal den hvile og derefter skæres på skrå i meget tynde skiver på tværs af kødfibrene.

Yderligere information

Vægt 6000 g
Vælg pakkestørrelse

2 kg = 500,- (3-5 stk.), 4 kg = 595,- (assorterede størrelser) SPAR 405,-, 6 kg = 695,- (assorterede størrelser) SPAR 805,-