BØFVIN: Joan Giné Reserva 2015
Loading...

BØFVIN: Joan Giné Reserva 2015

Joan Giné Reserva er en klassisk intens og prisbelønnet Priorat-vin på ældgamle Carignan-stokke samt Garnacha og Cabernet Sauvignon. Lad dig overvælde af dens cremede solbær-frugt, brombærmarmelade og en skøn dosis af ristede fadnoter.

Spar 655,- ved køb af 6 flasker.

Loading...

Sindssyg blæret bøfvin: Joan Giné Reserva  fra 2015

Joan Giné Reserva er en klassisk intens og prisbelønnet Priorat-vin på ældgamle Carignan-stokke og desuden Garnacha og Cabernet Sauvignon. Lad dig overvælde af dens cremede solbær-frugt, brombærmarmelade og en skøn dosis af ristede fadnoter.

Joan Giné Reserva er en oplagt vin til grillet kød.

Vi anbefaler at dekantere vinen før brug, hvorefter den vil åbne sig og afsløre endnu flere nuancer. Servér den ved 16-18 grader, gerne til sommerens grillbøffer, efterårets fyldige gryderetter eller til Juleaften med alt, hvad det indebærer af øf og rap.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Flere pakkestørrelser

1 flaske = 275,-, 2 flasker = 395,- SPAR 155,-, 6 flasker = 995,- SPAR 655,-

Slagterens foretrukne fordi...

Den prisbelønnede Joan Giné er indbegrebet af fyldig og krydret rødvin fra Priorat! Fra de skiferholdige terrasser på områdets spektakulære vinmarker anvender vinmager Xavier Buil 40% Garnacha, 40% Cariñena og 20% Cabernet Sauvignon. Alle druer er høstet i hånden, og vinen har i kælderen lagret 12 måneder på såvel franske som amerikanske egetræsfade.

Aromaen er typisk for Priorat: På én gang fed og cremet med solmodne solbær, blommer, brombærmarmelade, svesker samt flot supplerende fadnoter af nyristet kaffe, kakao og vanilje.

På tungen fremstår vinen potent og balanceret med en bred smagspalette og en fin livgivende syre, der hiver niveauet langt op over gennemsnittet for området.

Specifikation

Producent: Buil & Giné

Område: Priorat

Størrelse: Alm. flaske (75 cl)

Vintype: Rødvin