Krogmodnet Højreb 🇩🇰
Loading...

Krogmodnet Højreb 🇩🇰

Vores krogmodnede højreb kommer fra dansk fritgående kødkvæg (Angus, Hereford m.fl.), og er slagtet ved 13-42 måneder. Brug højreb til helsteg, cote de boeuf eller bøffer.

Skej ud og få ekstra meget for pengene med 5 kg.  for kun 895,-. Du sparer intet mindre end 1105,-. DET ER DA FOR VILDT!!!

Loading...

Krogmodnet højreb til helsteg, cotes de boeuf og STORE bøffer

Man fatter ikke, hvor godt højreb smager, før man prøver det. Oksehøjreb er et perfekt stykke kød til både bøffer og steg.

Udskæringen kan være svær at finde i supermarkeder, men det giver fin anledning til en tur forbi Kødbilen. Per definition er højreb “det bedste fra ryggen med ben”. Og på vores højreb sidder benet stadig på, da det giver suverænt mere smag. Efterfølgende kan det bruges til oksefond eller saucer.

Den krogmodnede højreb kommer fra dansk løsgående kødkvæg (Angus, Hereford etc), og er slagtet ved 13-42 måneder – derfor den lyse farve. Brug højreb til helsteg, cote de boeuf eller bøffer.

Når der skal krogmodnes, udvælges de allerbedste oksehøjreb. Herefter hænges kødet på kroge i nedkølede rum (1-3 grader) med god ventilation, så luften er tør og kold. Nu går modningen i gang, og snart er Danmarks bedste krogmodnede højreb klar til dig hos Kødbilen. Ufatteligt mørt, super koncentreret og smagsoptimeret – værsgo! 👊

Kødet, der skæres af oksehøjreb, er noget af det møreste på dyret, hvorfor det er yderst populært. Det udgør midten af dyrets ryg, og starter der, hvor tykkammen ender. Oksehøjreb strækker sig ned langs ryggen og slutter der, hvor mørbraden og tyndstegen starter.

 

Yderligere information

Vægt 2300 g
Vælg pakkestørrelse

2,5 kg = 1000,-, 5 kg = 895,- (assorterede størrelser) SPAR 1105,-, 6 kg = 1050,- (assorterede størrelser) SPAR 1350,-