Økologisk Dansk Kyllingelår “HELT” 🇩🇰 FROST
Loading...

Økologisk Dansk Kyllingelår “HELT” 🇩🇰 FROST

Flere pakkestørrelser

SPAR 280,- ved køb af 4000 G. 🙂

Lårene er pakket i 2 Stk. Pakker

 

 

Pris:

DKK 175DKK 595

Ryd
Loading...

Beskrivelse

Helt Økologisk dansk kylling Lår

Her får du hele supreme kyllingelår fra danske kyllinger med både over- og underlår. Kyllingerne bor i en lun stald med 30-35 grader døgnet rundt for at få den bedste start på livet som eksklusiv gourmet kylling. De har adgang til vand, varme og foder i døgnets 24 timer.

De udfolder sig på store græsfolde og nyder livet stille og roligt i 80-120 dage. Frilandskyllingerne er økologiske oprindelse og lever selvfølgelig af økologisk foder med arealer inde og ude, som selvfølgelig overholder økologiske kyllingehold. De får ingen former for medicin.

Her får du både over- og underlår

Overlåret er et stykke lidt mørkere kød, som du tilbereder enten med eller uden rygben, og underlåret køllen, som du kan spise med fingrene.

Kylling kødet har meget mere struktur end en industrikylling og den kræver længere tilberedning. Længere voksetid og grønt græs er sammen med motion og frisk luft helt afgørende for den unikke smag og struktur kyllingekødet får indtil den endelige slagtedato. Det bliver saftigt og meget mere smagfyldt.

De hele kyllingelår leveres på frost i thermokasse med køleelementer eller kan kan afhentes i butik eller lager. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Yderligere information

Vægt 1000 g