Økologiske boller i karry – færdigret
Mere dansk bliver det ikke! Kødbilens økologiske boller i karry med grisekød og selvfølgelig økologisk karry.
Antal portioner: Hver af vores færdigretter indeholder 1 kg hovedret, som typisk rækker til 2-4 personer. Da appetitten kan variere fra person til person, må du selv vurdere, om én portion er tilstrækkelig til din husstand. Nogle spiser mere, andre mindre – og det er helt op til dig at afgøre 😉 OBS! Ris medfølger ikke.
Ingredienser
43% Kødboller* (Svinekød (59%), vand, krydderiblanding (kartoffelstivelse, majsstivelse, løg, salt, hvp (enzymatisk hydr. veg. protein (raps), glukosesirup (HVEDE), salt, solsikkeolie, løg surhedsregulator E331 (iii), hvid peber, dextrose), vand, 10% æble*, PISKEFLØDE*, 5% kokoskoncentrat*, æblemost* (tilsat antioxidant), selleri*, rosiner*, 1,7% løg*, majsstivelse*, hvidløg*, salt, SMØR* og krydderier* heraf 0,3% karry* (indeholder SENNEPSFRØ) og 0,04% limeblade.
* = økologisk ingrediens
Næringsindhold pr. 100 g
Energi; 651 kj/155 kcal
Fedt: 11 g
– heraf mættede fedtsyrer 6,5 g
Kulhydrat: 9,1 g
– heraf sukkerarter 0,5 g
Protein: 5,2 g
Salt 1,0 g