Spisesnegle

Disse danske gourmet frilands spisesnegle bærer det meget mundrette navn Helix Aspersa Maxima. De er “lillebror” til vinbjergsneglen og bliver også kaldt ”Petit-gris”

Sneglen er meget eftertragtet, da den er mere mør i kødet end vinbjergsneglen. De friskhøstede frilands spisesnegle kommer fra en sneglefarm ved Roskilde, hvor de har levet det gode liv med masser af mad bestående af økologiske planter samt økologisk foder tilsat vitaminer og mineraler.

Søg produkter

[aws_search_form]

Kødbilens frilands spisesnegle

Vi bruger navnet frilandssnegle fordi disse danske snegle netop opdrættes udendørs og så tæt på deres naturlige miljø som muligt, modsat flere andre steder i Europa. Sneglene opdrættes iøvrigt økologisk, men sneglefarmen har endnu ikke status som økologisk.​ Farmen ligger ved siden af en fredet mose som giver den nødvendige fugtighed for at sneglene kan vokse.

Indholdet af protein i sneglekødet er højt og fedtprocenten er lav. Herudover er kødet fyldt med essentielle mineraler, vitaminer og antioxidanter.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

Ved køb >kr. 995

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris