Om Kødbilen

Kødbilen er et koncept, der er startet af slagtermester Morten Holm. Målet er at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark. Hvorfor spise malkeko, når der er kødkvæg i landet?

Uden fordyrende mellemled er det muligt for mig at sælge det bedste kød til den billigste pris. Hovedkonceptet er, at der kun sælges hele udskæringer til folk, så de selv kan behandle kødet efterfølgende, og det er netop det, der gør, at man kan spare så mange penge – ingen ekstraudgifter i form af ekstra arbejdstimer. Afslutningsvis skal serviceniveauet til top – Derfor altid gratis levering og rådgivning.

Det handler om oplevelser – ikke kun kød.

Med venlig hilsen
Slagtermester Morten Holm.

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev med gode kødtilbud – tilmeld dig her:
Kunderne siger…

Mums Kødbilen. Tak for dejligt velsmagende kød! Vi kommer igen 🙂
Tina A.

24 Kommentarer

 1. Benny aistrup Kundby slagteren

  Hej Morten . Har modtaget oksetykkam og flankesteak idag , det var virkelige godt ingen fedt og veladpudes var lige klar til skære ud så jeg takkker god vind idag

  Svar
 2. Anna Diemer

  Igen, igen har vi fået fuld valuta for pengene! Juleaften serverede vi gås for vores gæster, og nytårsaften stod den på kalvemørbrad. Tip, top supermørt kød, og stor ros fra vores gæster!
  Vh Lars & Anna

  Svar
 3. Helle Willer

  Hej Morten. Fik anbefalet dig af en veninde. Hun købte 2 kalvemørbrad til mig til nytårs aften. De var super lækre, møre og god smag. Mine gæster roste kødet til skyerne. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dig. Mange hilsner Helle

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!

X