Om Kødbilen

Kødbilen er et koncept, der er startet af slagtermester Morten Holm. Målet er at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark. Hvorfor spise malkeko, når der er kødkvæg i landet?

Jeg er selv slagtermester og min vision har været at få flest mulige danske til at smage mit gode kød. Det søger jeg for gennem min webshop og ved at være aktiv på gaderne med Kødbilen. Jeg ønsker at gøre det nemt og at møde mine kunder, der hvor de er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online osv.

Uden fordyrende mellemled er det muligt for mig at sælge det bedste kød til den billigste pris. Hovedkonceptet er, at der kun sælges hele udskæringer til folk, så de selv kan behandle kødet efterfølgende, og det er netop det, der gør, at man kan spare så mange penge – ingen ekstraudgifter i form af ekstra arbejdstimer. Hele udskæringer betyder for dig, at det er de reele muskler og altså ikke diverse afpuds. Det gør det nemt og billigt – og alle kan være med.

Kødet er fra fritgående danske dyr, dvs. dyrene går 100% under åben himmel med familien. Derved bliver de mindre syge og skal ikke have medicin. Dyrene fodres med økologisk foder. Og det er derfor den allerbedste kvalitetskød leveret i samarbejde med mine specielt udvalgte danske landbrug.

Afslutningsvis skal serviceniveauet til top – Derfor altid gratis levering og rådgivning – jeg er jo slagtermester – så spørg endelig. Jeg kan altid fanges på min mail, telefon eller over facebook.

Det handler om oplevelser – ikke kun om kød.

Med venlig hilsen
Slagtermester Morten Holm

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev med gode kødtilbud – tilmeld dig her:




Kunderne siger…

Det lækreste entrecote kød til nytårsmenu – købt hos Kødbilen 🙂
Sine L.

28 Kommentarer

  1. Kim Kirchhoff

    Hej nu har vi købt fra dig nogle gange og der står Danish Crown på noget af det er det bare videre salg fra dig af ?

    Svar
    • Slagtermester Morten

      Hej Kim

      Danish Crown slagter mange forskellige kvaliteter af dyr..

      Jeg udvælger de bedste udskæringer fra de bedste dyr..

      Da jeg ikke køber hele dyret, skal de jo skrive på hvor det er slagtet:-)

      Håber det er svar nok.. Ellers ringer du bare

      Mvh

      Morten

      Svar
  2. René Møller

    Hej Kødbilen. Skal holde en grillsammenkomst nu på lørdag den 25.08 for 20 personer. Planen er at servere nogle gode bøffer, pølser og spyd med hakket lam og krydderier. Vil gerne have nogle gode tykke bøffer, så jeg overvejer at halvere dem eller skære dem i skiver efter grillning, da det måske ellers bliver for meget kød. Hvis I ikke sælger hakket lam, sørger vi selv for det. Har I et bud på mængder og vil I angive en samlet pris? Mvh René

    Svar
    • Slagtermester Morten

      Hej René

      Undskyld det sene svar..

      Håber at du fandt en løsning i en af vores udsalg

      Mvh

      Morten

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!

X