Økologiske færdigretter til døren

PT. BEGRÆNSET UDVALG DA VI ER VED AT KOKKERE ET HELT NYT SORTIMENT AF ØKOLOGISKE FÆRDIGRETTER – GLÆD JER!

Selvom det er nemt kan det godt være suverænt lækkert. Vi har smagt os frem til de bedste økologiske færdigretter med 100% økologisk kød fra danske løsgående dyr og er på vej med nogle helt nye retter – aldrig set før :-)  Så hæng fast – de kommer op på siden her når vi har kokkereret færdig.

Din mad er klar på 10-15 min.

Nemmere bliver det altså ikke at få en fantastisk spiseoplevelse. Få mere overskud til dine andre gøremål i hverdagen og lad Kødbilen stå for aftensmaden til hele familien. Portionsstørrelserne i Kødbilens økologiske færdigretter passer til 2 voksne og opvarmes på bare 10-15 min. Færdigretterne holder længe på køl. Herhjemme har vi altid et par forskellige glas stående klar i køleskabet til de dage, hvor vi kommer sent hjem fra skole og sport, er lidt ugidelige – eller bare har lyst til et lækkert, økologisk – og nemt – måltid. Færdigretterne kan også fryses ned.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

* indicates requiredTilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

I hele Danmark (brofast)

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris

X