Økologisk oksekød fra dansk løsgående ung-okse

Kødbilens danske økologiske oksekød kommer fra løsgående ung-okser og er noget af det bedst-producerede økologiske oksekød Danmark kan lave.

Oksekødet findes i et væld af udskæringer, der kan bruges i lige så mange forskelligartede retter. Her på siden finder du hele vores sortiment af oksekød. Hvis du allerede har en idé om, hvilken slags ret du skal lave – kan du nemt og hurtigt finde inspiration og gode tilbud i underkategorierne.

Søg produkter

[aws_search_form]

Økologiske oksekød

Kødbilens økologiske oksekød kommer fra danske løsgående ung-okser. Ung-okserne er kvier eller studer helt uden hormonelle forstyrrelser og bl.a. derfor er kødet garanteret stjernemørt. Ung-okserne vi bruger til oksekødet er slagtet ved højst 30 måneder. Kødbilen har altid masser af økologisk oksekød på lager. I kategorierne øverst kan du få god inspiration til den ret du vil bruge kødet til, hvadenten det er simreretter, grill, bøffer eller andet.

Se stegetips og opskrifter med økologisk oksekød her

Tilbud på økologisk oksekød

Hver uge finder du masser af tilbud på Kødbilens økologiske oksekød. Vi har altid et stort udvalg af oksekød på tilbud af alle udskæringer inkl. noget af Danmarks bedste økologiske hakkede oksekød. Økologisk oksekød gør at oksekødet er velsmagende, mørt og selvfølgelig fri for tilsætningsstoffer. Det giver simpelthen bare et gladere dyr – og en gladere kunde.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

Ved køb >kr. 995

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris