Dansk økologisk grisekød

Kødbilens danske økologiske frilandsgrisekød fås i forskellige udskæringer – bl.a. svinemørbrad, nakkefilet, svinekam mv. Derudover har vi økologisk bacon UDEN NITRIT.

Svin er meget aktive og har brug for plads at boltre sig på, og det får de økologiske svin. Dermed er dyrevelfærden bedre hos de økologiske slagtesvin, end den er ved de konventionelle slagtesvin. For at mindske afstanden fra gård til slagteri, samarbejder vi med en række mindre lokale slagtehuse rundt om i landet. Vi tror på det gode håndværk, og på at sand kvalitet ikke er mulig uden grundlæggende respekt for miljø, dyr og mennesker.

Søg produkter

[aws_search_form]

Her finder du den smækreste kategori med det lækreste økologiske grisekød

Vores grisekød er specielt udvalgt fra de bedste og mest kvalitetsbeviste danske økologiske landbrug. Derfor får du altid det bedste svinekød fra danske løsgående økologiske grise hos Kødbilen. Vi er stolte af, at præsentere jer for Danmarks suverænt fedeste kategori med fast sortiment af det lækreste økologiske grisekød.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af noget!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Kødbilen er i konstant udvikling med nye produkter og indhold – så sørg for at følge med :-)

Økologisk grisekød fra fritgående grise

Grisene der opdrættes til slagtning går frit og 100% under åben himmel. At dyrene går frit gør, at de ikke bliver syge og de skal derfor ikke have medicin. De bliver fodret med økologisk foder uden GMO.

Grisekødet til Kødbilen bliver leveret af specielt udvalgte leverandører, der lever op til vores krav og derfor har den absolut bedst kvalitet. Landmanden behandler kødet og grisene slagtes helst også lokalt. Herefter bliver kødet pakket og kørt direkte til Kødbilen og ud til en masse glade kunder.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

Ved køb >kr. 995

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris