Danske økologiske kyllinger, gæs, kalkuner og and

Alle Kødbilens fjerkræ vokser op med adgang til motion, græs og kløver. Vores landænder, kalkuner, gæs og hele skovkyllinger er opvokset i de midtsjællandske alper og slagtes på Vestsjælland. De har derfor næsten ingen transporttid til slagteri og meget kortvarig stresspåvirkning.

Vores udskårne skovkyllinger kommer direkte fra økologisk gård og landbrug i Jylland, hvor de lever 90 dage på grønne arealer og vokser sig store og saftige, før de køres til Tyskland, hvor de slagtes og pakkes samme dag.

Økologisk dansk fjerkræ til priser så I tror Kødbilen har fået pip!

Søg produkter

[aws_search_form]

Dansk fritgående kylling, and og gås

Økokyllingen lever dobbelt så længe som den konventionelle kylling. Længere levetid betyder mere foder. Og økologisk foder er dyrere end konventionelt foder. Den lever i mindre flokke, og den skal også have mulighed for at få frisk luft under vingerne. Og når kyllingen kommer udenfor, skal minimum 70% af pladsen være beplantet med træer, buske og græs.

Skovkyllingen er helt speciel, da den selv ynder at finde sit mad i det fri, gerne i skoven. Derfor står skovkyllingens hus også tæt op ad skoven, og efter at kyllingen har forladt varmelampen lever den stort set kun i skovbunden.

Den lange levetid og kyllingens aktive færden i skoven giver kødet en fast struktur, mindre stegesvind og en fantastisk smag. Skovkyllingen skal langtidssteges for at få det bedste resultat.

Der har igennem mange år været rigtig meget debat omkring, at producenten pumper vand/lage ind i kyllingen, primært kyllingebryst. Det betyder for det første, at du betaler for vand og det reelle stykke kylling vejer mindre end det, der står på pakken. Men tilsætningen af lage betyder også, at kyllingen går fra at være en fersk og dermed optimal fødevare til at være en forarbejdet fødevare, som vi anbefales at begrænse.

Så ønsker du 100 % rent kyllingekød, ja så er økologisk kylling det sikreste valg, da det ikke er tilladt at bruge smagsforstærkere i økologiske fødevarer

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

Ved køb >kr. 995

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris