content_copy
 • Hvordan kan Kødbilen levere mit kød i aflåst opgang?

  Kødbilen leverer kødet med Dansk Avis Omdeling (DAO) der distribuerer pakken om natten og leverer den ved din hoveddør inden kl. 7 om morgenen. Hvis du bor i aflåst opgang, så er der brug for at DAO modtager en kopi af nøglen til din opgang.

  Må jeg aflevere opgangens hoveddørsnøgle til DAO?

  JA! De har den faktisk allerede. DAO distribuerer nemlig morgenaviser og har derfor adgang til næsten alle opgange i Danmark. Nu skal de blot have den fra dig så buddet om natten også har adgang. Så stiller de nemlig din termokasse med lækkert fersk dansk kød lige foran din dør, hvadenten du bor på 3. sal, i stuen eller i villalejlighed.

  Hvis du ikke har lavet en nøgleaftale med DAO kan du hente din pakke i en DAO Pakkeshop lige i nærheden, som du får besked om. Men, er det ikke nemmere at få det leveret lige til døren mens du sover?

  Så lav nøgle-aftale med DAO – det gør du nemt og hurtigt her

  De møreste hilsner
  Slagtermester Morten Holm

  Se også mine Handelsbetingelser her

Hos kødbilen har jeg købt den bedste kalvemørbrad jeg nogen sinde har købt!

Lis P

Hey Morten. Vi var inde og købe en steg hos dig i lørdags ved Torvehallerne, og vi vil bare sige tak for nogle virkelig gode bøffer 🙂 bestemt ikke sidste gang vi har brugt kødbilen.

Simon K

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

X