DU skal lave en nøgleaftale med DAO FOOD, hvis du bor i aflåst opgang – så får du kødet leveret direkte hjem til dig – nemt og meget bekvemt!

Hvordan kan Kødbilen levere mit kød i aflåst opgang?

Kødbilen leverer kødet med Dansk Avis Omdeling (DAO FOOD) der distribuerer pakken om natten og leverer den ved din hoveddør inden kl. 7 om morgenen. Hvis du bor i aflåst opgang, så er der brug for at DAO modtager en kopi af nøglen til din opgang. Selvom du er vant til at DAO leverer pakker til din hoveddør må de ikke levere madvarer (kød) uden en specifik aftale med dig. Derfor skal du blot selv lave en aftale med dem. Det er nemt – og du gør det her

Så er du klar til at få dit kød leveret lige til hoveddøren!

Må jeg aflevere opgangens hoveddørsnøgle til DAO?

JA! De har den faktisk allerede. DAO FOOD distribuerer nemlig morgenaviser og har derfor adgang til næsten alle opgange i Danmark. Nu skal de blot have den fra dig så buddet om natten også har adgang. Så stiller de nemlig din termokasse med lækkert fersk dansk kød lige foran din dør, hvadenten du bor på 3. sal, i stuen eller i villalejlighed.

Så lav nøgle-aftale med DAO – det gør du nemt og hurtigt her

De møreste hilsner
Slagtermester Morten Holm

Se også Kødbilens Handelsbetingelser her

Hos kødbilen har jeg købt den bedste kalvemørbrad jeg nogen sinde har købt!

Hey Morten. Vi var inde og købe en steg hos dig i lørdags ved Torvehallerne, og vi vil bare sige tak for nogle virkelig gode bøffer ? bestemt ikke sidste gang vi har brugt kødbilen.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

* indicates requiredTilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

X