Nytårskød

Er du også træt af nytårstorsken? Der skal KØD på bordet på årets sidste dag. De fleste af os må nok indstille os på at holde årets sidste fest i hjemlige omgivelser med de næreste venner og familien. Så meget mere god grund er der på at forkæle vore nærmeste med ÅRETS BEDSTE MIDDAG. Så her får du ÅRETS BESTSELLERS der passer til nytårsmiddagen… og lidt til dagen derpå :-)

Kød til nytårsmiddagen

Kød til dagen derpå

Vin til nytårskødet

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

* indicates requiredTilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Danmarks bedst jul med Danmarks bedste kød

Jul kødbilen

Jul med Kødbilen

SÅ er det jul igen og der skal Kødbilens kød på julebordet – forhåbentlig både juleaften og til julefrokosten. Du skal sikkert buge en and eller to, lidt flæskesteg, medisterpølse og flæsk, rullepølse, frikadeller og leverpostej? Find alt dit kød til julen her hos Kødbilen.dk.

Vælg selv om du vil have kødet leveret hjemme hos dig, hos svigerfamilien eller om du vil afhente selv i butikken i Lyngby eller ved et af vores stoppesteder i Storkøbenhavn og Aarhus.

X