Kødautomaten startede ved Kødbilen Lyngby på Gammelmosevej 119B i Lyngby og holder pt. pause da vi er igang med at flytte Kødautomaten til en ny placering. Det hører I snart mere om.

KØDAUTOMATEN er Danmarks første slagter med 24 timers åbningstid

Som en naturlig del af KØDBILEN åbnede vi i 2018 vores første kødautomat, som sælger det samme fantastiske 100% økologiske danske kød. Kødautomatens varesortiment kommer nemlig fra Kødbilen, som de sidste seks år har leveret kvalitetsprodukter, fra landets bedste økologiske landbrug til danskerne via mange kødbiler, butikkerog webshop, uden fordyrende mellemled, lønninger eller husleje.

Kødautomaten er et helt nyt koncept i Danmark, og sælger kun økologiske produkter af højeste kvalitet fra Kødbilen. Vi vil, med tiden, opsætte Kødautomater i hele landet i både virksomheder og på offentlige steder, således at alle danskere har tilgang til den bedste økologiske kød i Danmark.

Slagtermester Morten Valentin Holm udvælger i samarbejde med sine økologiske landmænd, de bedste og mest egnede øko-kød produkter til automaterne, således er Kødautomaten, tænkt som en forlængelse af de allerede eksisterende salgsløsninger fra Kødbilen, vil kunne sælge de mest populære øko-produkter hele døgnet.

Andre steder i verden er kødautomater en stor succes. “I Tyskland er der flere hundrede af slagsen, og i USA skyder automaterne op med en ambition om, at de med tiden skal blive lige så almindelige som pengeautomater. Og nu er tiden moden til at afprøve ideen om døgnåbne automater i Danmark fyldt med vakuumpakket kød af den bedste kvalitet”, siger slagtermester Morten Valentin Holm.

Kødautomaten Kødbilen

INFO OM KØDAUTOMATEN

Kødautomaten er udviklet specielt til fødevarer, og overholder derfor alle krav fra Fødevarestyrelsen vedr. egenkontrol program, hygiejne samt rapportering af temperaturer.

Hvis Kødautomatens kølerumtemperatur bliver over 5 grader, lukker kødautomaten automatisk ned for salget, og vil ikke kunne sælge produkterne, som derefter bliver destrueret. Ligeledes har kødautomaten indbygget datokontrol, således at produkter som er over gældende salgsdato ikke kan sælges.

Hver automat indeholder 10 såkaldte karruseller, som kan deles op i 36 enheder. En fyldt automat vil i alt indeholde mellem 300 og 400 kilo kød, alt efter udskæringer.

Kødautomatens betalings løsning Vending CAT, gør det muligt at modtage Dankort, internationale kreditkort og mobilbetaling. Vending CAT er forberedt til kontaktløse kort (NFC)

KONTAKT KØDAUTOMATEN

Kødautomaten er et franchisekoncept, og sælger kun dansk producerede økologiske produkter af højeste kvalitet, leveret af kødbilen.

Hvis du er interesseret i at få sat en kødautomat op, eller har idé til en god placering, så kontakt os på mail info@kodbilen.dk eller via telefon 44 44 04 44.

Kødautomat Lyngby

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

* indicates requiredTilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

X