material-

Gratis levering

I hele Danmark (brofast)

et-}

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

material-

Kontakt

Kødbilen

fa-

Det bedste kød

Den billigste pris

KØDAUTOMATEN finder du i Lyngby

KØDAUTOMATEN er Danmarks første slagter med 24 timers åbningstid

Som en naturlig del af KØDBILEN, åbnes nu den første af mange kødautomater, som sælger det samme fantastiske 100% økologiske danske kød.

Slagtermester Morten Valentin Holm udvælger i samarbejde med sine økologiske landmænd, de bedste og mest egnede øko-kød produkter til automaterne, således er Kødautomaten, tænkt som en forlængelse af de allerede eksisterende salgsløsninger fra Kødbilen, vil kunne sælge de mest populære øko-produkter hele døgnet.

Andre steder i verden er kødautomater en stor succes. “I Tyskland er der flere hundrede af slagsen, og i USA skyder automaterne op med en ambition om, at de med tiden skal blive lige så almindelige som pengeautomater. Og nu er tiden moden til at afprøve ideen om døgnåbne automater i Danmark fyldt med vakuumpakket kød af den bedste kvalitet”, siger slagtermester Morten Valentin Holm.

Her finder du KØDAUTOMATEN i Lyngby:

KØDAUTOMATEN I LYNGBY

v/Kødbilen Lyngby
Gammelmosevej 119
2800 Kongens Lyngby

Åbent 24/7

 

INFO OM KØDAUTOMATEN

Kødautomaten er udviklet specielt til fødevarer, og overholder derfor alle krav fra Fødevarestyrelsen vedr. egenkontrol program, hygiejne samt rapportering af temperaturer.

Hvis Kødautomatens kølerumtemperatur bliver over 5 grader, lukker kødautomaten automatisk ned for salget, og vil ikke kunne sælge produkterne, som derefter bliver destrueret. Ligeledes har kødautomaten indbygget datokontrol, således at produkter som er over gældende salgsdato ikke kan sælges.

Hver automat indeholder 10 såkaldte karruseller, som kan deles op i 36 enheder. En fyldt automat vil i alt indeholde mellem 300 og 400 kilo kød, alt efter udskæringer.

Kødautomatens betalings løsning Vending CAT, gør det muligt at modtage Dankort, internationale kreditkort og mobilbetaling. Vending CAT er forberedt til kontaktløse kort (NFC)

KONTAKT KØDAUTOMATEN

Kødautomaten er et franchisekoncept, og sælger kun dansk producerede økologiske produkter af højeste kvalitet, leveret af kødbilen.

Det er vores mål at blive landsdækkende, og regner med at der vil være et sted imellem 50 og 100 kødautomater ved udgangen af 2019.

Hvis du er interesseret i at få sat en kødautomat op, eller har idé til en god placering, så kontakt os på mail info@kodautomaten.dk eller via telefon 60 60 60 53.

Søndag den 4. november klokken 12 skrev KØDAUTOMATEN et lille stykke danmarkshistorie

Her åbnede nemlig ikke bare Danmarks første, men Skandinaviens første, selvbetjente kødautomat fyldt med op imod 400 kilo økologisk kød af den højeste kvalitet. Kødautomaten i Lyngby vil fremover stå klar med kød til enhver lejlighed, enhver pengepung og på ethvert tidspunkt af døgnet.

Så er vi i gang🎉⛄️💃🤩

Geplaatst door Kødbilen op Zondag 4 november 2018

KØDAUTOMATEN i pressen

Kødautomaten i TV2 Lorry
Læs mere her

Kødautomaten i Børsen
Læs mere her

Kødautomaten på BT
Læs mere her

Kødautomaten på FødevareWatch
Læs mere her

Kødautomaten i LandbrugsAvisen
Læs mere her

Kødautomaten i Lokalavisen Det Grønne Område
Læs mere her

Kødautomaten på theworldnews.net
Læs mere her

Kødautomaten i CPH POST
Læs mere her

Kødautomaten i Gladsaxe Bladet s. 3 og 13
Læs mere her

Lidt stemning fra TV2 Lorrys besøg hos KØDAUTOMATEN

Læs hele artiklen om KØDAUTOMATEN i Børsen

Pressemeddelelse den 24. oktober
Læs hele pressemeddelelsen her

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!

X