Dansk kalvekød og kødkvæg

Her finder du dansk kalvekød og kødkvæg fra danske løsgående kødkvægsracer, såsom Angus, Hereford mv. Kødet er ikke racebestemt, men valgt udfra høje karakterer – form, farve, fedme osv. Kalvene er slagtet indenfor 10-12 måneder, mens kødkvæget er slagtet mellem 13-42 mdr. Smagen er fin og elegant, og ikke for kraftig.

Løsgående kødkvæg

Kødkvæg er en race der oftes slagtes mellem 13-24 måneder. Hvor eks. oksekød er et dyr der er over 12 måneder gammelt.

Racedyr, som eks. Hereford og Angus, er sat i verden for at blive til kød i stedet for eks. en malkeko som er sat i verden for at give mælk og kalve. Kødkvægende går frit, bliver ikke syge og skal derfor ikke have medicin. Herudover får de økologisk foder uden GMO. Dyrene har det med andre ord godt.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

I hele Danmark (brofast)

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris

X