Dansk kalvekød og kødkvæg

Her finder du dansk kalvekød og kødkvæg fra danske løsgående kødkvægsracer, såsom Angus, Hereford mv. Kalvene er slagtet indenfor 10-12 måneder, mens kødkvæget er slagtet mellem 13-42 mdr. Smagen er fin og elegant, og ikke for kraftig.

Dansk kødkvæg

Dansk kødkvæg opfylder en række kvalitetsstandarder om pasning og pleje af kødkvæg. Bl.a. går kødkvæget ude på græs og kan bevæge sig frit omkring – også om vinteren, de fodres med sundt og naturligt foder uden unaturlige tilsætningsstoffer og har fri adgang til vand. De udsættes ikke for stressfaktorer og malkes ikke, og transporteres den direkte vej til slagteriet.

Søg produkter

[aws_search_form]

Tilbud på kalvekød og løsgående kødkvæg

Se alle de gode priser og tilbud på kalvekød og kødkvæg fra danske løsgående kødkvægsracer. Bestil online og på leveret lige til døren.

Kødkvæg er en race der oftes slagtes mellem 13-24 måneder. Hvor eks. oksekød er et dyr der er over 12 måneder gammelt.

Racedyr, som eks. Hereford og Angus, er sat i verden for at blive til kød i stedet for eks. en malkeko som er sat i verden for at give mælk og kalve. Kødkvægende går frit, bliver ikke syge og skal derfor ikke have medicin.

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. tre-fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 9.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Gratis levering

Ved køb >kr. 995

Leveringstid

Fleksibelt. 1-3 dage.

Sikker betaling

Altid krypteret betaling

Det bedste kød

Den billigste pris