Jul med Kødbilen

SÅ er det jul igen og der skal Kødbilens kød på julebordet – forhåbentlig både juleaften og til julefrokosten. Vi leverer helt frem til den 23. december. Vi skal bare have din ordre senest den 22. december kl. 11:55.

Jul kødbilen

Julemiddagen

Der skal and på bordet, og måske supplerer I i jeres familie også med en enkelt flæskesteg eller to? Hvadend traditionen er hos dig, så kan du opretholde den her på Kødbilen.dk bl.a. med de lækreste økologiske landænder og økologiske ribben- eller flæskestege.

Julefrokosten

Skal årets julefrokost afholdes hjemme med de nærmeste venner? Eller er der sammenskud hos svigermor? Ihvertfald skal du nok bruge både leverpostej, frikadeller, stegt flæsk, medister og alle dine andre livretter. Det er det ultimative med julefrokost menuen – du får lov at servere alle dine livretter på én gang :-)

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. fire gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 13.000.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

Hold nytår 2021 med Danmarks bedste kød

Kødbilen nytår

Nytår med Kødbilen

Der skal KØD på bordet og selvforkælelse på årets sidste dag i 2021, så der er god grund til at forkæle vores næreste venner og familien med ÅRETS BEDSTE MIDDAG. Hos Kødbilen får du her ÅRETS BESTSELLERS der passer til nytårsmiddagen… og lidt til dagen derpå :-)

X