Stegetips til kød

Kunderne siger…

Tak for fænomenalt gode nytårsbøffer.. Intet mindre end et hit!!
Annemette B.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag mit ugentlige nyhedsbrev med gode kød-tilbud - tilmeld dig her:




4 Kommentarer

  1. Helle

    Vil gerne bidrage med erfaring med roastbeef i sousvide:
    1,5 kg: 55 grader og 8 timer = medium super mør og lækker steg
    Stegen krydres og vacuumpakkes – 8 timer i sousviden og brunes til sidst af på en steghed pande med smør. Trækker 20 min inden udspring
    Velbekomme

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

x
Kødbilen holder åbent i Torvehallerne HELE juli måned!

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!