Stegetips til kød

Åbningstider

Torvehallerne
Man-tor: 10-19
Fredag: 10-20
Lørdag: 10-18
Søndag: 11-17

Gilleleje 
På havnen 3, 3250 Gilleleje
Fre: 14-18
Lør: 12-17

Lyngby
Tir: 10-17
Ons: 10-17
Tor: 10-18
Fre: 10-18
Lør: 9-15
Gammelmose vej 119B
2800 Kongens Lyngby

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag mit ugentlige nyhedsbrev med gode kød-tilbud - tilmeld dig her:




Kunderne siger…

Hey Morten. Vi var inde og købe en steg hos dig i lørdags ved Torvehallerne, og vi vil bare sige tak for nogle virkelig gode bøffer 🙂 bestemt ikke sidste gang vi har brugt kødbilen.
Simon K.

5 Kommentarer

  1. Lise

    Hej
    Er flittig bruger af dine stegetips og langtidsstegningen er den absolut bedste. Kan den også anvendes til roastbeef, eller egner den type udskæring sig ikke til langtidsstegning?
    Vh Lise

    Svar
  2. Helle

    Vil gerne bidrage med erfaring med roastbeef i sousvide:
    1,5 kg: 55 grader og 8 timer = medium super mør og lækker steg
    Stegen krydres og vacuumpakkes – 8 timer i sousviden og brunes til sidst af på en steghed pande med smør. Trækker 20 min inden udspring
    Velbekomme

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!