Økologisk okse

Dansk fritgående økologisk ung-okse

økologiskDanske fritgående økologisk ung-okse er noget af det bedst-produceret oksekød, Danmark kan lave. De skal være fra kvier eller stude, så der ikke er nogle hormonelle forstyrrelser, hvilket gør kødet stjernemørt. De er slagtet ved max. 30 måneder og er ekstremt smagfuldt.

Åbningstider

Torvehallerne
Man-tor: 10-19
Fredag: 10-20
Lørdag: 10-18
Søndag: 11-17

Gilleleje 
På havnen 3, 3250 Gilleleje
Fre: 14-18
Lør: 12-17

Lyngby
Tir: 10-17
Ons: 10-17
Tor: 10-18
Fre: 10-18
Lør: 9-15
Gammelmose vej 119B
2800 Kongens Lyngby

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag mit ugentlige nyhedsbrev med gode kød-tilbud - tilmeld dig her:




Kunderne siger…

Tak for fænomenalt gode nytårsbøffer.. Intet mindre end et hit!!
Annemette B.

8 Kommentarer

  1. Nikolaj

    Hej, hvor meget at jeres oksekød er krogmodnet? Er det kun, hvis det står i beskrivelsen af produktet?

    Svar
    • Morten

      Hej Nikolaj

      Alt kødet hænger selvfølgelig lidt inden det bliver skåret og pakket..

      Der hvor der står Krogmodnet hænger 14 dage inden det bliver skåret og pakket

      Mvh

      Morten

      Svar
  2. Kim Pedersen

    Hej
    Har I ikke Cotes de Bouef mere?
    Mvh Kim

    Svar
    • Emil Bjørnstrup Hansen

      Hej Kim

      Vi regner med at havde dem klar i løbet af Torsdagen igen 🙂

      Mvh Emil

      Svar
  3. peter nielsen

    hej morten tak for god og hurtig betjening af min oksehøjreb 9,2kg

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!