Økologisk okse

Dansk fritgående økologisk ung-okse

økologiskDanske fritgående økologisk ung-okse er noget af det bedst-produceret oksekød, Danmark kan lave. De skal være fra kvier eller stude, så der ikke er nogle hormonelle forstyrrelser, hvilket gør kødet stjernemørt. De er slagtet ved max. 30 måneder og er ekstremt smagfuldt.

Åbningstider

Torvehallerne
Man-tor: 10-19
Fredag: 10-20
Lørdag: 10-18
Søndag: 11-17

Lyngby
Tir: 10-17
Ons: 10-17
Tor: 10-18
Fre: 10-18
Lør: 9-15
Gammelmose vej 119B
2800 Kongens Lyngby

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag mit ugentlige nyhedsbrev med gode kød-tilbud - tilmeld dig her:




Kunderne siger…

Tak for super godt kød til en super pris 🙂
Julie K.

14 Kommentarer

  1. Maria Bjerregaard

    Hej Morten, har du nogle ben osv til suppe og fond? Vh Maria

    Svar
    • Morten

      Ikke pt, desværre

      Svar
      • Maria Bjerregaard

        Ok, tak for info – kan man evt bruge oksehaler som ben til suppe? Og hvilket kød kan du anbefale til simremad, der kan blive mørt på et par timer? Vh Maria

        Svar
        • Morten

          Hej Maria

          Oksehaler er super

          Bavette er super til simremad

          Svar
  2. Lis

    Hejsan! Hvornår får I øko tyndstegsfilet hjem igen? Hilsen Lis

    Svar
    • Morten

      Vi arbejder på det

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

x
NYHED! Nu leverer Kødbilen GRATIS alle hverdage inden kl. 7:00 om morgenen👌

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!