Hvem handler du med?

Kødbilen
Buddingevej 114
2800 Kongens Lyngby
(NB! Kun lager, ingen handel fra denne adresse)

Tlf. 22 71 78 77
E-mail: webshop@kodbilen.dk

Telefontider:
Mandag-fredag 09:00 – 15:00

CVR: DK-29047464


Priser:
Prisen på hvert produkt fremgår af varebeskrivelsen. Prisen for dit samlede køb, inklusive fragt- og leveringsomkostninger samt moms, kan du se i varekurven.

Leveringsbetingelser:
Levering afhænger af bestillingsdag:

  • Bestil mandag inden kl. 8, levering onsdag før kl. 7.
  • Bestil tirsdag inden kl. 8, levering torsdag før kl. 7.
  • Bestil onsdag inden kl. 8, levering fredag før kl. 7.
  • Bestil torsdag inden kl. 20, levering mandag inden kl. 7.
  • Bestil lørdag inden kl. 20, levering tirsdag inden kl. 7.

Levering sker i en køleboks med is. Levering kan kun ske brofast i Danmark. Er der betalt med betalingskort, trækkes pengene først på din konto, når varerne er afsendt.

Hvis jeg har spørgsmål til din bestilling, kontakter jeg dig. Jeg beder dig derfor angive så mange kontaktinformationer som muligt, når du opretter din ordre.

Gebyrer:
Jeg leverer gratis i Danmark, og der er ingen yderligere ekspeditionsgebyrer.

Betalingsbetingelser:
Du kan vælge mellem følgende betalingsmåder: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron og American Express samt MobilePay og Swipp.

Afbestilling/Reklamation:
Du kan til enhver tid annullere din bestilling, hvis jeg ikke har nået at afsende det bestilte. Du skal så blot kontakte mig, se kontaktinformation øverst på siden.

Hvis du finder fejl eller mangler i din leverance fra mig, beder jeg dig kontakte mig inden for en uge, således at din reklamation er rettidig jf. gældende regler for letfordærvelige fødevarer.

Er emballagen eller varen synligt beskadiget, når den afleveres, SKAL du nægte modtagelse, og kontakte mig så hurtigt som muligt. Jeg sender dig en ny vare og reklamerer den ødelagte hos fragtfirmaet.

Hvis du modtager pakken, skal du selv reklamere hos fragtfirmaet ifølge deres forretningsbetingelser.

Fortrydelsesret:
For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.

Persondata:
Når du afgiver en ordre, indsamler Kødbilen dine indtastede personlige oplysninger – navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, samt hvilke produkter du køber. Kodbilen.dk indsamler og opbevarer disse data i en ikke-krypteret form – du kan altid få dem slettet ved at rette henvendelse til os. Dine oplysninger videregives ikke til tredje part.

Dine kreditkortoplysninger er derimod krypterede (sikker linje) og lagres ikke af Kodbilen.dk, men alene af ePay, som er min samarbejdspartner i forhold til onlinebetaling på mit website.

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens onlineklageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mailadresse: info@kodbilen.dk.

Kødbilens ansvar:
Kødbilen kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på www.kodbilen.dk, medmindre andet følger af dansk rets almindelige love og regler. Hvis du har eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig pr. e-mail: info@kodbilen.dk.

Sidst revideret: 02.07.2017

x
NYHED! Nu leverer Kødbilen GRATIS alle hverdage inden kl. 7:00 om morgenen👌

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!